İZMİR / KARABAĞLAR - 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
REFET BELE MAH. 9125 SK. BOZYAKA MEVLANA IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 34-76 KARABAĞLAR / İZMİR
Vizyon
Mesleğin devamı olan üst öğrenim programlarına alanlarında iyi yetişmiş, gelecekte iyi ebeveyn olabilecek özelliklere sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İnsana, ahlaka, özgürlüğe, bilime, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; kültürel mirasa dayalı bir din öğretimi anlayışının oluşmasına katkıda bulunan, bilimsel düşünebilen, insanları ve doğayı seven bireyler yetiştirmek, ülkemizde tanınan ve tercih edilen, alanında öncü bir kurum olmaktır.
Başarılar
Kick Boks – İzmir İl Birinciliği (Büşra DEMİRAYAK, 2017) Taekwondo – İzmir İl Birinciliği - Türkiye Beşinciliği (Sinem ÇOROK, 2017) Genç Nida Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması - İzmir İl Birinciliği (Hatice Nur AKTEKE, 2017) AGD Siyer-i Nebi Yarışması - İzmir İl Birinciliği (2016-2017) 10 Kasım Atatürk´ü Anma Kompozisyon Yarışması - İlçe üçüncülüğü
12.55-19.10
İngilizce-Arapça
Otobüs, minibüs, metro.
Karabağlar ve Buca yönüne öğrenci servislerimiz vardır.
ilçe
Şehir merkezine 3 km., ilçe merkezine 1 km. uzaklıktadır.
420 Lise, 255 ortaokul öğrencisi vardır.
366,22 TAVAN PUAN-166,676 TABAN PUAN
38 öğrencimiz yüksek öğrenim kurumuna yerleşmiştir.
%31,66
Sportif Etkinlikler
Kurslar: Okçuluk, Tekvando, Masa Tenisi, Voleybol. Müsabakalar: Tekvando, Kickboks, Yakar Top, Satranç.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK Ortaöğretim Araştırma Projeleri Yarışması TÜBİTAK Bilim Fuarı (2017 Mayıs - 20 Proje)
Bir Yazar Bir Kitap Dost Kitaplar 40 Şair 40 Şiir
Erasmus, e-twinning başvurularımız vardır.